Box 3 beheer

Steeds meer mensen hebben vastgoed in bezit dat ze verhuren. Vermogen op de bank zetten levert immers niets meer op en beleggen brengt risico’s met zich mee. Maar er komt veel kijken bij de fiscale afwikkeling van dit vastgoed. Allereerst is er de vraag of het vastgoed in box 1 of box 3 wordt aangegeven bij de aangifte inkomstenbelasting. Voor beide opties is wat te zeggen. Het hangt van je persoonlijke situatie af wat in jouw geval de beste keuze is. U Wordt Er Beter Van kan je advies op maat geven zodat je niet meer belasting betaalt dan nodig is.

Ga voor een zo hoog mogelijk rendement op je vastgoed

Vastgoed is populair bij mensen met vermogen, omdat andere vormen van belegging vaak veel minder opleveren om over de volledig verdampte spaarrente nog maar te zwijgen. Maar beleggen in vastgoed moet je niet zomaar gaan doen, want dan loop je het risico dat je bedrogen uitkomt als je denkt de winst te kunnen gaan incasseren. De Belastingdienst pikt namelijk graag een graantje mee van je winst uit vastgoed beleggingen. U Wordt Er Beter Van kan je adviseren en de aangifte inkomstenbelasting zodanig invullen dat de ‘schade’ zoveel mogelijk beperkt blijft.

Betaal niet te veel belasting in box 3

Niemand wil meer belasting betalen dan nodig is. Laat het Box 3 beheer dan ook over aan de deskundige. Neem contact op met U Wordt Er Beter Van en laat je aangifte inkomstenbelasting invullen op een dusdanige wijze dat je niet te veel belasting betaalt. Uiteraard passen we uitsluitend legale regels toe zodat je niet achteraf alsnog in de problemen komt als de Belastingdienst een controle van je aangifte uitvoert. Alles is te verantwoorden en conform de geldende regelgeving van de Belastingdienst. Uiteraard kunnen wij niet alleen het box 3 beheer voor je verzorgen maar de complete aangifte inkomstenbelasting voor je invullen. Maak hiervoor tijdig een afspraak omdat het tijdens de ‘aangifteperiode’ soms erg druk kan zijn.